Környezetvédelmi nyilatkozat

Nyomtatóbarát letölthető verzió ITT érhető el.

Az egyedibabzsák.hu számára rendkívül fontos a környezetünk védelme, így minden saját eszközünkkel, mindennapi tetteinkkel igyekszünk megtenni mindent érte.

 

Irodánkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot, amikor csak tehetjük, mellőzzük az autó használatát. Minden feladatunk megtervezésénél és szervezésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy közben a lehető legminimálisabb mértékben terheljük meg környezetünket.

 

Az egyedibabzsák.hu által készített egyedi készítésű termékeink töltőanyaga, a polisztirol gyöngy nem bomlik le a környezetünkben, így arra különös figyelmet fordítunk. Kérünk benneteket, ha bármilyen okból nem használjátok, feleslegessé vált a töltőanyag, azt gyűjtsétek szelektíven. Szívesen vesszük, ha ilyen esetben visszakülditek nekünk, hogy megfelelően gondoskodhassunk a tárolásáról, esetleg újrafelhasználásáról.

 

Kifejezetten figyelünk arra, hogy a babzsákok készítése során a lehető legkevesebb hulladék keletkezzen. Irodánkban újrahasznosított papírt használunk, ezzel is csökkentve a környezet terhelését.