GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

 

Nyomtatóbarát letölthető verzió ITT érhető el.

  1. Mivel vannak megtöltve a babzsákfotelek?

Minden fotelünk töltete apró polisztirol gyöngy. Kiváló hőtartó képességűek, pehely könnyűek, taszítják a nedvességet és nem gyúlékonyak. Anti allergén anyag, tehát az érzékenyebbeknek sem lesz vele gondjuk.

 

  1. Milyen gyorsan használódik el a töltelék illetve a huzat?

A töltelék a felhasználó súlyától és a használat mennyiségétől függően zsugorodik. Átlagos használat mellett (napi pár óra), akár másfél vagy 2 évig is utántöltés nélkül élvezhetjük babzsákunk nyújtotta kényelmet. Természetesen, ha szükséges, az utántöltést is vállaljuk. Minden huzatunk kiemelten erős és jó minőségű anyagból készül, és mindemellett szigorú minőségi elvárások mellett készülnek. Amennyiben elszakadna, azonnal javítjuk a huzatot.

 

  1. A megrendelt babzsákfotel hány nap alatt érkezik meg?

Mivel termékeink nagy népszerűségnek örvendenek, ezért természetesen vannak raktáron lévő kész termékek. Amennyiben mégsem lenne raktáron a kívánt termékből, abban az esetben a megrendeléstől számított 5-7 munkanapon belül vállaljuk az átadást. A raktári készleten felül vállaljuk egyedi igények szerint készült, egyedi mintájú, szabású, anyagú illetve méretű babzsákfotelek és egyéb termékek készítését.

 

  1. Mi a különbség az alap vászonhuzatos fotel és a dupla huzatos fotelek között?

Az alap vászonhuzatos fotelnek nincsen külön belső és külső huzata, kizárólag egyetlen huzatból állnak, amelybe közvetlenül lehet betölteni a tölteléket. Ezzel szemben a dupla huzatos foteleknél az alap vászon réted adja a belső huzatot, amelybe a töltelék is kerül, majd a belső huzatra kerül egy külső levehető huzat, mely könnyedén mosható. Bármelyik huzattal is választja babzsákfotelünket, nem fog különbséget tapasztalni a használatában.

 

  1. Mennyire adják vissza a honlapon található huzat színek a valóságot?

Minden színt igyekeztünk lehetőség szerint élethűvé tenni, így szinte teljes egészében megfelelnek a képek a valóságnak.

 

  1. Mi történik, ha a megrendelt fotel nem tetszik?

Ebben az esetben a fotelt 1 napon belül vissza kell hozni, vagy küldeni, és mi készségesen visszavesszük. Csak abban az esetben tudjuk visszavenni a terméket, ha eredeti állapotában van és sérülésmentes. Ellenkező esetben kizárólag térítés ellenében vesszük vissza.

 

  1. Hogyan adhatom le a rendelésemet?

Rendelését leadhatja a webshopon keresztül, telefonon vagy akár e-mail-en keresztül is. Egyedi megrendelés esetén részletekért kérjük, érdeklődjön telefonon vagy e-mail-en.

 

  1. Hogyan tudom kifizetni a megrendelt babzsákfotelt?

A megrendelt babzsákot készpénzben, banki átutalással, PayPal-on keresztül vagy a futárnak fizetett utánvéttel tudja kifizetni.

 

  1. Összement a babzsákfotelem, mi ilyenkor a teendő?

A babzsákfotelek töltőanyaga az évek során zsugorodik, az apró gyöngyök veszítenek méretükből. Az utántöltés azonban nagyon egyszerű. Csak zipzárazzuk ki a külső huzatot, majd ezután a belső huzatot, és töltsük bele a megfelelő mennyiségű gyöngyöt.

 

  1. Mennyi töltőanyag kell ahhoz, hogy a babzsákfotel újra a régi legyen, és hol lehet beszerezni?

A töltőanyagot az egyedibabzsak.hu webáruházában is megrendelheted. A foteled nagyságától függ, mekkora mennyiségre lesz szükséged. Néhány nagyobb babzsákfotelbe akár 100-200 literre is szükség lehet, de egy kisebb puff esetében elegendő lehet pár liter is.